Louis Pasteurstraat 10-m, 7415 EP Deventer
0570 606 258

Behandeling

Behandeling:

Privacy reglement

 

Een behandeling is uitsluitend mogelijk op afspraak. Een verwijzing van een arts is daarvoor niet nodig. Na een intakegesprek volgt het osteopatisch onderzoek, waarvan de bevindingen met u worden doorgesproken en toegelicht. Vervolgens volgt dan in hetzelfde consult de behandeling.

Met ingang van 1 juli 2019 bedraagt de prijs voor een consult €88.

In het algemeen verlenen ziektekostenverzekeraars een (gedeeltelijke) vergoeding voor osteopatische behandeling, doorgaans in de aanvullende verzekering. Informeert u bij uw verzekeraar òf en in hoeverre u voor vergoeding in aanmerking komt. Ik ben lid van het NVO en sta geregistreerd bij het NRO. Indien u wilt weten welk deel van de behandelingskosten door uw zorgverzekeraar vergoed wordt, klikt u hier. Bij een osteopatische behandeling is het door de zorgverzekeraars wettelijk bepaalde eigen risico niet van toepassing.

 

 

De Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) liet afgelopen jaar onderzoeken hoe tevreden patiënten zijn over de behandeling van hun osteopaat. Klik hier voor een samenvatting van het onderzoek.